måndag 30 maj 2011

Småland

Det var ett tag sedan! Har haft lite annat för mig den senaste tiden så bloggen har fått komma i andra hand. Därför har det inte duggat tätt med inläggen. Jag var i Småland i helgen och hälsade på min kompis. Skulle ju haft kameran med mig för vi besökte Linnes Råshult. Kan verkligen rekommendera ett besök där.
Vi hann även med att besöka ett antal loppisar och Annies butik Annalunda ting. Har länkat till den i höger spalt, så besök den gärna, en underbar butik. Jag visste faktiskt inte att
den låg i Småland, så det var en glad överraskning, Annie är verkligen trevlig.

Ett besök där kan verkligenrekommenderas. Visar några av mina fynd där i från i detta inlägg. Jag köpte ett par gamla glasögon, har ett par sedan tidigare men tycker att den här modellen är mycket finare. Blev förälskad i de gamla finhandskarna när jag såg dem, syns nog inte på den här bilden men det är broderat på dem.
Armbandet blev jag supernöjd med. Det kommer jag att använda mycket. I nästa inlägg kommer det en del loppisfynd. Det var perfekt loppisväder i helgen. Hoppas dock det blir varmare snart.

Hoppas ni får en trevlig vecka!
Kram Frida

7 kommentarer:

liven sa...

Skjønne bilder hos deg Frida....med fine blondesaker og koselige briller!
Vil gjerne se hva du fant på loppis :o)

ha en fin ny uke

Ida sa...

Vilka fina saker du funnit. Tycker också att den där modellen på glasögon är vackrast. Spännande att se vad mer du fyndat. I djupaste Småland finns mkt gammalt och vackert.
Ha det så gott.
Kram Ida

Tant Theas Lilla Torp sa...

Vilka vackra fynd du gjort! Helt i min smak! :o)

Ha det bäst!

Kram

Monika

Lottaspace sa...

Vilka fina saker! Roligt att du hade en lyckad tur!

Kram, Lotta

Huset på landet sa...

Trevligt med en liten utfärd! Du ahr fyndat så fina saker. Var arbandet från den affären också eller har du gjort det själv? Det är jättefint!

Kram, Nicole

Rose Cottage sa...

Mini semester så skönt, vilka fynd du gjort! Glas ögonen var helt underbara, hos mig har det varit stiltje att tag inga loppisar eller något:(
Var i Ängelholm i veckan, men det var senare på kvällen, så nu vet jag var butiken ligger.
Det blev kvällsmat ute i svärföräldrarnas sjöbod i Hamnen.
Ha en under bar helg!
Kram Ulrika

Annie - Annalunda sa...

Din blogg är så jättefin och ger en härlig känsla med många vackra bilder! Jag tycker också att det var jättetrevligt när du var här - Varmt välkommen åter! Kram Annie