lördag 17 december 2011

Fattigmanssilver


Fattigmanssilver hör julen till. I alla dess former, jag har några ekollon och kulor som jag har lagt i min glasklocka, jag har också en kotte som passar bra nu till jul. Jag har fattigmanssilver året om bara lite extra mycket nu till jul. Jag gillar också dessa ljuslyktor i fattigmanssilver det blir så fint sken från dem och blandat med glas blir det väldigt fint. 


Jag har blivit sjukskriven till i mitten av januari ska bli skönt att få lite extra tid att vila upp sig på och smälta allt som hänt. Det var tur att jag bromsade i tid så det inte blev värre än vad det är. Även om det redan är tillräckligt jobbigt. Men jag har en bra läkare och det är jag så glad över. Tack för alla era kommentarer de betyder så mycket. Vet inte var mina senaste inlägg har tagit vägen de har bara försvunnit. Någon som har haft samma problem?

Önskar er alla en mysig 4:e advent!
Kram Frida
.

5 kommentarer:

liven sa...

Heisann

Nydelig med fattigmannssilver!
slapp av og kos deg nå da Frida!

Stor klem :o)

Guttemamma sa...

Høres veldig lurt ut, hurra for kloke doktorer!!
Kos deg♥
Klem

Monika/Bloggen Juletid sa...

Hej Frida!

När jag för någon dag sedan skulle läsa inlägg hos dej så kom det upp en felkod. Såg ut precis som det ska i min instrumentpanel men gick inte ändå. Ibland fattar man inte skvatt vad som händer här i blogger!

Vet ju inte vad som hänt dej men hoppas att allt blir bra när du får vila och ta igen dej lite.

Jag älskar fattigmanssilver! Ditt är jättefint och så snyggt och smakfullt arrangerat.

Må nu så gott och sköt om värdefulla dej!

Kram
Monika

Annika Christensen sa...

Vackert Frida. Jag packade just ner en massa ljusstakar inför morgondagen men det kanske inte behövs. Du fixar och trixar till det så fint så du får nog hjälpa mig lite imorgon.
Ses och sov gott
Annika

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Inlägg som försvinner brukar dyka upp, ibland är det rörigt på blogger. Skönt att du är sjukskriven så du får ta det riktigt lugnt. Superfina ljuslyktor, jag gillar fattigmanssilver jättemycket också.
Ha en lugn fin julvecka
Kramar
AnnaMaria