måndag 15 oktober 2012

Rustad


Jag fortsätter med hösttemat. Nu har jag rustat mig ordentligt inför hösten med ett par bruna Hunter stövlar, ny halsduk och ny mössa. Halsduken är i ull, den är brun med orange kant passar ypperligt till min mössa som har samma stjärnmönster som halsduken och naturfärger. Så nu ska jag nog hålla värmen
i höst och vinter.


Jag köpte prydnandspumpor i dag, de är så fina att ha som dekoration på ett fat i all sin enkelhet. Prydnadspumpor brukar hålla längeså de kan man ha som dekoration ett bra tag.
Hoppas på bättre väder senare i veckan i dag har det regnat hela dagen så mina gummistövlar har kommit till användning. De är verkligen sköna, bra uppbyggda med när man har så platta fötter som jag har. Hoppas ni får en trevlig vecka!
Kram Frida

7 kommentarer:

Hulda sa...

Så flotte bilder! Høstlig og fint. Nydelige klær, og så fint med de pynte gresskarene. Stilig at de gikk i samme orange farger som klærne. :) Du har satt bildene flott sammen! Inspirerende!

Lill Nohr sa...

Å så fint! Herlige farger sammen:) Jeg elsker de gummistøvlene,jeg har også de. Takk for herlig inspirasjon. klem lille meg

liven sa...

Koselige bilder av høstpynt, og deilige klær!
Ønsker deg en fin ny uke
klem!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fin halsduk och mössa, bra och vara beredd. Såna stövlar har jag också, dom är både sköna och snygga.
Kramar
AnnaMaria

House and Garden by Bia sa...

Tittar in för att önska dej en trevlig start på veckan!
Fina bilder du har visat i bloggen!
HA EN FIN DAG/KVÄLL
bia

Fågel Blå sa...

Så fin mössa och halsduk härliga färger!
Önskar dej en fin dag
Kramar Kathrien

Birgitta sa...

Så snygga kläder och stövlar du köpt. Du är verkligen duktig på att göra vackra och inspirerande stilleben, en njutning att titta på.

Kramar och ha det gott, Birgitta