lördag 21 september 2013

Lite höstinspiration


Googlade på ordet höst på Internet och fick upp en massa härliga höstbilder. Brukar alltid länka till lånade bilder men det var lite svårt i detta fallet. Så hoppas inte det är någon som tar illa upp om jag har lånat en bild någon stans utan att fråga om lov. Men jag kunde inte låta bli att visa dessa underbara höstbilder.


Jag älskar hösten, lugnet och färgerna:) Till en början känns det alltid lite vemodigt att lämna sommaren bakom sig men när vemodet väl har försvunnit så njuter jag av hösten i fulla drag. Powerwalksen så här års är härliga, att vistas i den friska kyliga höstluften är inte alls fel.


Dessutom har jag fått praktik på stadens bibliotek i höst, funderar på att läsa till bibliotekarie så småningom och då är erfarenhet inte fel. Dessvärre ingår det nästan ingen praktik i utbildningen så jag passar på nu när jag får chansen. Att få vistas bland böcker passar utmärkt så här års, så jag tror att det kommer att bli en bra höst :)

Önskar er en fin helg:)
Kram Frida

11 kommentarer:

Jennys Vita Villervalla sa...

Underbara bilder!
Ha en fortsatt fin helg!
Kram
Jenny

Monika sa...

Helt underbara bilder! Grattis till praktikplatsen. Så kul! Det vore ett drömyrke för mej som älskar böcker. Jag går ofta till "Bibblo". Botaniserar bland alla böcker. Sätter mej ner där en stund med en utvald hög. Ibland blir antalet böcker jag lånar så många att jag knappt orkar bära dem... hahahaha!

Ha en fin söndag och en härlig ny kommande höstvecka!
Kram
Monika

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till rolig praktikplats, bra jobbval. Och härliga höstbilder.
Kramar
AnnaMaria

Fågel Blå sa...

Vilka underbara bilder!
Önskar dej en fin vecka
Kramar Kathrine

Syster vit sa...

När det är sommar så vill man ju inte ha höst alls...iallafall inte jag...men nu är hösten här och jag tycker faktiskt om den särskilt när solen lyser då ;). Den ÄR vacker.
Kram Liselott

Hulda sa...

Så fint at du har fått praksisplass på biblioteket når du ønsker å jobbe der. Flotte høstbilder du har funnet på nettet.

Flotte bilder av stolen og høstpynten din i innlegget under. Både koselig og fint med den plommefargede puten, det grå skinnet og den beige sitteputa.

Guttemamma sa...

Nydelig!! Kjenner akkurat som deg, litt vemod først, men så nyter jeg den kalde luften , høstfargene , innekos og juleplanene...!!
Klem♥

Marikki sa...

Really BEAUTIFUL imagines!!♥

Many greetings from Finland,
Marikki

Amelie sa...

Härlig inspiration!
Titta gärna in hos mig idag. Säljer en massa fina saker!
Ha en trevlig helg!
Kram Amelie

Fågel Blå sa...

Så otroligt vackra bilder!
helt underbar!
Önskar dej en fin vecka
Kramar Kathrine

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så konstigt! Jag såg ditt nya inlägg om nejlikor och så bara försvann det när jag tryckte på kommentera. Hamnar på det gamla nu.
Kramar
AnnaMaria