torsdag 26 februari 2015

Vårljus :)


Tycker att man börjar märka på ljuset att det går mot vår :) Det märks inte minst när man ska fotografera, att det är ett annat ljus. nu är det nästan ljust till kl sex på kvällen. Jag gillar inte vinter månaderna och mörkret så för mig är det en lättnad nu när det börjar bli ljusare. ag har inte varit så aktiv här på bloggen på senare tid, det beror mycket på att jag har fullt upp med skolan men också för att jag inte tycker det är lika roligt längre. 


Det känns som om att intresset för bloggandet har avtagit nu när de flesta har instagram, vilket jag tycker är tråkigt. Jag är lite anti facebook och instagram så det ska mycket till för att jag ska skaffa instagram. Det kanske bara är jag som känner så. Men jag är glad för de följare som jag har kvar :), även om mina inlägg inte duggar så tätt.
Önskar er en trevlig helg :)
Kramar Frida

4 kommentarer:

Jennys Vita Villervalla sa...

Javisst!
Nu är ljuset och våren snart här!
Jag har inte Facebook men Instagram. ( Dock inte öppet, utan en förfrågan får göras om man ev. vill följa mig där.)
Jag gillar fortfarande att blogga och att följa mina bloggvänner. Ibland går det lång tid mellan mina inlägg också, men vad gör väl det? Det är sååå skönt att bara jag bestämmer över det, helt kravlöst och utan press.
Man kan se en del bloggare som "spottar ut" inlägg med samma förutbestämda klockslag på samma bestämda veckodagar hela tiden och då känns det mer som på löpande band...
Då försvinner i mitt tycke lite tjusningen med att läsa de bloggarna.
Jag gillar din blogg och dina inspirerande bilder, så jag hoppas att du fortsätter precis när du känner för det!
Stor kram!
Jenny


ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ljuset är härligt, så skönt att det är ljust när man kommer hem på em. Jag har varken fb eller Instagram, har haft trasig mobilkamera. Nu har jag ju ny mobil men det har inte blivit av. Jag tycker blogga är roligt.
Ha en fin helg och stor kram/AM

vitthusmedrosaknutar.blogspot.se sa...

Jag håller med dig helt och hållet även om jag är ganska ny som bloggare. Men visst lägger vissa ut mera eller mindre på sin blogg och mera på instagram/facebook men tycker inte det gör så mycket. Man ska inte känna sig tvungen att lägga ut något VARJE dag utan när man har LUST. Annars blir det liksom tvunget och då blir då inte lika roligt- anser jag. Hoppas du/ni förstår mig rätt.
Kram Susanne

Syster vit sa...

Jag kan hålla med att det inte är lika kul med bloggen längre men jag kan ändå inte låta bli ibland...men bara ibland. Gör det helt enkelt när jag känner för det. Har instagram också och det är betydligt snabbare och smidigare. Idag gick jag hem från jobbet tog 55 minuter och trots att det inte var sol så känner man våren ändå. En härlig promenad
Kram Liselott