söndag 7 augusti 2011

Västra Ströö 39Sista semesterveckan var jag och en vän till mig och besökte butik Västra Ströö 39. En underbar butik som inte ligger så långt i från Trollenäs slott. Butiken är absolut värd ett besök, vackra utomhusmiljöer i trädgården och underbara inredningsdetaljer i butiken. Jag visar bilder från butiken i två inlägg.
I det här första inlägget tänkte jag visa utomhusmiljöer. I nästa inlägg kommer jag att visa bilder från butiken. Det skulle bli ett väldigt långt inlägg annars.Det här zinkbadkaret står på altanen, med vacker utsikt.


Där finns också en del för blommor, krukor och tillbehör med växthus klimat. Jag gillar verkligen de här miljöerna, de är avstressande och avkopplande att vistas i.


Butiken har också ett café som verkligen kan rekommenderas om ni vill ha mer information om Västra Ströö 39 så kan ni gå in på www.vastrastro39.se
Nästa inlägg kommer om några dagar.

Hoppas ni får en trevlig vecka!
Kram Frida5 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Tack för tipset om denna butik!
Fint var det i alla fall!
ha en fin dag!
Kathrine

Fågel Blå sa...

Visst får du länka till min blogg!
Hälsningar Kathrine

Vita små hjärtan sa...

Men så fint! Vad mycket mysiga saker och möbler...
Ha det så gott.
Kram Agnetha

salige lavendel sa...

Ååååå, vilka herlige bilder!!! Synd butikken er litt langt ifra meg...Og den sjokoladen med nøtter og salt høres supergod ut =) Om du kan linke til min blogg?? SELVSAGT, det er jeg jo bare veldig takknemlig for!!Takk for at du likte bloggen min, jeg likte din også!!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fin butik, såna gillar jag. Så snyggt med zinkbrickan över badkaret, fanns mycket och titta på där.
Kramar
AnnaMaria