onsdag 29 augusti 2012

Korgstol

Jag har målat min korgstol som jag har fått av farmor. Den är köpt på Ikea för många år sedan. Farmor och farfar betalade 35 kr för den, ett lagom pris enligt mig. Jag använde mig av en halvbklank vit färg, jag blev riktigt nöjd med resultatet. Jag började måla med sprayfärg men den tog slut så fort så jag fick gå över till vanlig pensel. Det var pilligt och tog lång tid men bra blev det.  


Jag har gett stolen ett lite rustikare utseende med ett grått fåskinn och kuddar i naturfärg. Det passar bra nu till hösten tycker jag och korgstolar är ju så sköna att sitta i, dessutom knarrar de så mysigt när man sätter sig i dem. Pallen som står brevid stolen har jag köpt på fyndet i Ängelholm, jag gillar patinan på den. Vita trasmattor har jag i min lägenhet det känns ombonat.

Hoppas ni får en trevlig kväll!
Kram Frida


8 kommentarer:

emilias gömmor... sa...

Jättefint Frida:))))

Monika sa...

Vad fint det blev. Och roligt att du fått ta över den efter din farmor och farfar. Då blir det en speciell och personlig känsla att bruka möbeln, när man vet dess historia. Det tycker jag är kul även om de inte alltid rör sig om jättegamla och antika saker.

Härligt mjukt och varmt med det fina skinnet i.

Allt gott!
Kram
Monika

EnSpruckenRosaTekopp sa...

Vilken fin korgstol.. Målade själv en härom dagen, fast jag spraymålade med en billack spruta. Himla smidigt må jag säga :) Vad mysigt det ser ut med skinnet & grått var kanon fint ihop med stolen! Kram & ha en bra kväll

Fågel Blå sa...

Åhh så fint Frida,, och vad glad jag blir att du är nöjd med sakerna som du beställt av mej!
Kramar Kathrine

Ardisia sa...

Hej fina du!
Jättefin korgstolen blev vit!

Och sen måste jag tacka dig för din hälsning hos mig häromdagen. Som du också skrev, helt sjukt att man ska vara så här sönderstressad & utbränd vid en så ung ålder! Hade aldrig trott jag hamnar där på typ 30 år eller så.. Tråkigt att du behövt uppleva samma :( Fast å andra sidan finner jag tröst i det faktum att jag inte är ensam och att det går att ta sig upp ur det här!
Nu har jag lärt min läxa & ska ta det lugnt ett tag. Ska låta allt ta sin tid..
Glöm inte det du heller.. No stress!
Ha en bra dag- kram
Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

En härlig sittplats, blev jättefint med vit korgstol. Och fårskinn och kudde, jättemysiga.
Kramar
AnnaMaria
Ps, har jättesvårt och se bokstäverna i din ordverifiering, har skrivit fel 4 ggr nu....

LOPPISLIV sa...

Jättefint! De där fårfällarna är så himla mysiga, har också en grå här hemma som hunden tycker om att ligga på :-)) Ha nu en fin dag!
Kram Paula

Tinas vita bo sa...

Superfint blev det!!
Härlig sitthörna... :)

Kramis Tina