måndag 27 augusti 2012

Mer kökTänkte visa lite fler köksbilder i dagens inlägg. I dag kom det ett trevligt paket från Kathrine som har butiken Fågel Blå klicka på länken så kommer ni dit. Hon har så fina saker så det är absolut värt ett besök. Jag har köpt den fina emalj skäppan som det står soda på av henne. Jag letade efter en sådan på samlarmarknaden i Degeberga i somras men jag hittade ingen som jag  tyckte var fin. Så hittade jag den här hos henne och den kunde jag inte motstå.


Den hänger perfekt på min nya kökshylla som nyligen har blivit vitmålad. Den kom jag över för 200 kr tidigare i somras, det kan man nog kalla för fynd. Den passar så bra i mitt lilla kök. Emaljskäppan passar väldigt bra med emaljtratten som jag köpte på samlarmarknaden. Den är också blå vit, kannorna har jag köpt på Ikea, de finns i flera olika storlekar.

Hoppas ni får en trevlig vecka!
Kram Frida

6 kommentarer:

Monika sa...

Hej Frida!

Nu är jag tillbaka efter sommarlovet. Ja, några inlägg har jag ju gjort men inga bloggbesök har det blivit på bra länge nu. Känner mej väldigt ringrostig vill jag lova :o)

Så fint du pyntat! Älskar dina fina kannor. Och den fina emaljskäppan från Fågel Blå. Jag brukar också handla saker hos bästaste Kathrine. Hon har en sån härlig blandning av fina gamla saker.

Hoppas du har det fint!

Kram
Monika

Vita huset 28 sa...

Hej va fint du har det där på hyllan, gillar verkligen kombon av allt. Så fina kannor o jag gillar soda skålen.

Ha en skön kväll
Kram Camilla

Guttemamma sa...

I ♥ emalje!! Og den skålen nederst med gullkant er vakker!
Fin dag til deg,Frida.
Klem♥

Hulda sa...

Så flott den hylla med bueborden var. Nydelige kanner i emalje. De er så vakre. :)

liven sa...

Så fine saker Frida!!
Fågel blå har så mye fint, og jeg har handlet hos henne tidligere.
Dessverre blir det så dyrt med porto til Norge :(

ha en fin onsdag :)

Tinas vita bo sa...

Bara sååå vackert!!

Kram Tina