lördag 23 augusti 2014

Snart.....


Jag har haft ett litet uppehåll från bloggen. Men det har varit välbehövligt. För tillfället har jag inte så mycket inspiration på inredningsfronten. Snart väntar studier för min del så då vet jag inte hur mycket jag kommer hinna blogga. Men jag har bloggen vilande och när andan och inspirationen faller på så kan det säkert bli ett och annat inlägg. Något annat än studier får man ju också ägna tiden åt. Lite avkoppling måste man ju ha.


På måndag är det upprop, det känns ungefär som att börja ettan igen. Men detta gör jag bara för min egen skull, den obligatoriska skolan är över för min del och det är jag tacksam för. Att ägna mig åt kulturstudier är verkligen något jag känner mig motiverad inför.

Hoppas ni har haft en bra sommar, vädret har man ju inte kunnat klaga på :)
Kramar Frida

6 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ja det blev en bra sommar, men skönt på ett sätt att man kommer igång i vardagen igen. Spännande med dina studier, du har en fin läshörna där. Jättefin lampa också.
Kramar/AM

Marit Bekkevold Skoglund sa...

For en flott blogg du har. Jeg meldte meg som følger med det samme. Har ikke funnet denne bloggen før nå, og håper du får inspirasjon til å blogge mer utover høsten. For her var det mye fint å se på.
Klem fra Marit

Jennys Vita Villervalla sa...

Stort lycka till!
Kram
Jenny

HWIT BLOGG sa...

Låter spännande och visst är det kul att få göra saker som man bara själv vill, ack så viktigt!
Lycka till och hoppas du hinner med bloggen också!
Varm kram,
Titti

Frøken Anker sa...

Du har et dejligt hjem. så hyggeligt.

God søndag

Syster vit sa...

Med en sådan fin studiehörna kommer det gå galant att plugga. Köpte mig plättar i luften idag på väg hem från jobbet, ser att du har en på skrivbordet :))
Kram Liselott